Генсек НАТО Столтенберг наступного тижня виступить у Раді

 

Під час візиту Північноатлантичної ради до України генсек НАТО Єнс Столтенберг виступить в українському парламенті.

Про це у інтерв’ю виданню “Сьогодні” розповів віцепрем’єр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

За його словами, Північноатлантична рада під час візиту матиме дуже насичений порядок денний.

“Буде і зустріч з президентом Володимиром Зеленським, і виступ генерального секретаря НАТО в українському парламенті. Відбудеться також і засідання Комісії Україна-НАТО. Буде максимальна кількість зустрічей”, – зазначив Кулеба.

Він підкреслив, що Північноатлантична рада – інституція, яка ухвалює всі ключові рішення в НАТО, а тому цей візит – сигнал підтримки України.

30-31 жовтня Україну з дводенним візитом відвідає Північноатлантична рада НАТО під головуванням генсекретаря Альянсу. Делегація розраховує почути “з перших уст” про ініціативи нової влади, спрямовані на завершення конфлікту на Донбасі.

Як писала “Новинарня“, віцепрем’єр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба анонсував зміцнення присутності України в одній із миротворчих місій під егідою НАТО.

Читайте також:
Столтенберг просить країни НАТО більше допомагати Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна