Нардеп від “Слуги народу” Шевченко виступив у російській пропагандистській програмі

 

Народний депутат від “Слуги народу” Євген Шевченко взяв участь у російській пропагандистській програмі “Велика гра” на “Первом канале”.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, проте згодом видалив пост. Натомість його колега по фракції Гео Лерос оприлюднив скріни цього повідомлення.

“Слуга народу” Шевченко у своєму дописі зазначував, що рішення взяти участь у російській програмі “далося не легко”.

“Але це необхідно було зробити, щоб донести громадянам Російської Федерації пряму позицію українського народу і влади України щодо створення і виконання всіх умов для забезпечення миру на окупованих територіях”, – так нардеп пояснив свою участь у російському шоу.

Видання “Українська правда” цитує пряму мову Євгена Шевченка з цієї передачі: “Наша фракція разом з президентом на виборах відстоювали позицію, щоб конфлікт на Донбасі і в цілому в Україні був вирішений мирним шляхом. І зараз ми все для цього робимо. Та ситуація, що склалася у суспільстві відносно “формули Штайнмаєра”, була вкинута радикально налаштованими націоналістами, у яких у цілому їх політика полягає у ворожнечі, у війні. Ми зараз зробили паузу. Думаю, що правоохоронці розберуться, хто це зробив, звідки ростуть ноги і кому це вигідно”.

Нагадаємо, 18 жовтня у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Україна погодилася розглянути так звану “формулу Штайнмаєра” ще в липні 2019 року під час консультацій на рівні дипломатичних радників лідерів “нормандської четвірки”.

Як писала “Новинарня“, так звані ветерани АТО в програмі “Окопна правда” виявились російськими пропагандистами.

Читайте також:
Російська пропаганда намагається зробити Медведчука єдиним “реальним” конкурентом Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна