“Не приховую, що я дебіл. Жартую”: Милованов відреагував на закиди Коломойського

 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Тимофій Милованов відреагував на заяви про його дебілізм від олігарха Ігоря Коломойського. 

Як повідомляє “Новинарня“, про це він заявив у вівторок, 22 жовтня, під час пресконференції.

“Я цього не приховую, що я дебіл. Я жартую. Я думаю, що скандал вичерпаний, бо висловились всі… Тут важливо, що ми бачимо дискусію всередині суспільства. Форма комусь подобається, комусь – ні. У кожного своя позиція. Це є вільне суспільство”, – зазначив Милованов.

Нагадаємо, що бізнесмен Ігор Коломойський образливо прокоментував слова Милованова про те, що жарт “95-го кварталу” про підпал будинку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої погано вплине на інвестиційну привабливість України:

“Я вважаю, що після такої заяви міністр економіки повинен негайно написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова крім “дебіл” для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні – дебіл. На інвестиційний клімат впливає номер в розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді я вважаю, що у нас інвестклімату взагалі немає!”

Як інформувала “Новинарня“, Валерія Гонтарева після зміни влади в Україні залишається жити й працювати в Лондоні.
За словами Гонтаревої, їй погрожує опонент у справі націоналізованого “ПриватБанку” – колишній власник фінустанови олігарх Ігор Коломойський. На тлі цих погроз Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, в Києві спалили авто її невістки, а під Києвом у селі Гореничі 17 вересня спалили будинок Гонтаревої, застосувавши запалювальну ракету.

П’ятий президент Петро Порошенко пообіцяв 3 млн грн винагороди за інформацію про виконавця та замовника замаху на Гонтареву.

Канал “1+1”, на якому виходить “Вечірній квартал”, належить Ігорю Коломойському.

На гумористичне шоу продовжує зберігати вплив президент Володимир Зеленський, який до обрання главою держави був власником і керівником “Студії “Квартал 95”.

Читайте також:
Зеленський вичитує жарти “Кварталу” про себе і першу леді, — Кравець

Інтерв’ю Зеленського про 100 днів президентства оплатив “Квартал 95”

“Антиукраїнський гумор Зеленського”: всі кпини в одній відеонарізці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна