В окупованій Горлівці внаслідок пожежі загинули троє дітей

 

Пожежа минулої ночі забрала життя трьох дітей в Калінінському районі тимчасово окупованої Горлівки.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 21 жовтня, розповів самоназваний “глава” адміністрації міста Іван Приходько, передають сепаратистські ЗМІ.

“У Калінінському районі по вулиці Кориневського, 8/1 сталася пожежа. На жаль, в результаті пожежі загинули троє дітей”, – сказав Приходько.

За його даними, вік дітей: 3, 5 і 6 років. Трагедія сталася близько опівночі. Причини загоряння уточнюються.

Пообіді в понеділок так зване “МВС ДНР” розповіло деталі пожежі в Горлівці. Зазначається, що матері загиблих дітей напередодні залишили їх без нагляду та пішли в невідомому напрямку.

Відомо, що до однієї з жінок прийшли в гості дві подруги (матері двох інших дітей) та вони пішли з дому, залишивши дітей без нагляду.

Силовики-самозванці кажуть, що триває розслідування.

Згодом стало відомо, що вівторок, 22 жовтня, оголосили в окупованому місті днем жалоби. Похоронять дітей за кошт окупаційної адміністрації.

Разом з тим, “республіканські рятувальники” кажуть, що протягом минулого тижня у вогні пожеж загинуло 9 мешканців “ДНР”.

Як інформувала “Новинарня“, ЗСУ з повітря “почистили” позиції бойовиків під Горлівкою.

Читайте також:
Окупанти засудили на 11 років горлівчанку Марину Чуйкову за “шпигунство на СБУ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна