У Раді створили міжфракційне об’єднання за повернення Кубані

 

У Верховній Раді 13 депутатів створили міжфракційне об’єднання “Кубань”.

Про це у четвер, 17 жовтня, написав керівник об’єднання, депутат від “ЄС” Олексій Гончаренко на сторінці у Facebook.

Мета об’єднання – розробка політики щодо повернення в культурне і соціальне поле українських етнічних територій та етнічних українців.
“Найперше займемося Кубанню. Але і інші регіони, в яких проживають компактно українці, теж перебуватимуть під нашою пильною увагою,”– пише Гончаренко.

До складу об’єднання також увійшли Андрій Парубій, Ахтем Чийгоз, Артур Герасимов, Володимир Ар’єв, Ігор Гузь, Софія Федина, Анатолій Урбанський, Микола Величкович, Соломія Бобровська, Олег Синютка, Юлія Клименко, Оксана Савчук.

Як писала “Новинарня“, “Рух опору капітуляції” підтримав ініціативу опозиційних фракцій у Верховній Раді щодо створення Тимчасової спеціальної комісії з відновлення територіальної цілісності та забезпечення суверенітету.

Читайте також:
“Поцілуй в дупу нас”: депутати від БПП написали Путіну листа в стилі запорожців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.