На Львівщині зенітники пройшли навчання з бойової стрільби

 

Понад сотня військовослужбовців підрозділів охорони повітряного командування “Захід” впродовж трьох діб у складі бойових обслуг ЗУ-23, ДШКМ та ЗКУ вправлялися у бойовій стрільбі по наземних й повітряних цілях.

Навчання проводили із 15 по 17 жовтня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині, повідомили у пресцентрі ПвК “Захід”.

Зенітники здійснили польовий вихід, бойову стрільбу за трьома різними вправами для кожного виду озброєння.

“Мета навчань – набуття практичних навичок у володінні зброєю та ефективному застосуванні засобів безпосереднього прикриття об’єктів і сил. Ми отримали достатню кількість боєприпасів, що дозволило ефективно провести індивідуальну підготовку особового складу, підвищити динаміку бойової роботи обслуг засобів безпосереднього прикриття”, – розповів т.в.о. заступника командира ПвК з бойової підготовки, полковник Олександр Нечипорук.

ПвК Захід стрільби 4 ПвК Захід стрільби 1 ПвК Захід стрільби 2 ПвК Захід стрільби 9 ПвК Захід стрільби 3 ПвК Захід стрільби 5 ПвК Захід стрільби 8 ПвК Захід стрільби 6 ПвК Захід стрільби 10
<
>
Пресцентр повітряного командування ''Захід''/Олександра Качмар

Як писала “Новинарня“, президентська яхта “Крим” стане навчальним судном для прикордонників.

Читайте також:
На Львівщині відбувся турнір з мініфутболу серед військових повітряного командування “Захід”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна