#Сrimea_first: у Криму через графіті нагадують про першочерговість. ФОТО

 

В окупованому Росією Криму на стінах, парканах і парапетах з’являються написи  Сrimea first (“Спершу Крим”).

Про це повідомляє рух “Суспільство майбутнього”, який виступає з ініціативою проведення флешмобу #Сrimea_first.

На підтвердження наводяться відповідні світлини з Севастополя.

Рух “Суспільство майбутнього” наполягає на обов’язковому включенні питання звільнення Криму як першочергового у перемовинах із Заходом та країною-агресором, РФ.

“Громадяни прямо і відкрито, а головне, мирно заявляють, чого вони хочуть. Із такою думкою будуть рахуватися й за кордоном.
У міжнародних домовленостях України важливою є послідовність виконання пунктів. Міжнародна спільнота хоче миру, реінтеграції, зниження воєнного протистояння, зняття санкцій?
Вибори на Донбасі – одразу після виборів в Криму! Усе як і обіцяли на Заході всі п’ять років. Спершу Крим і вибори з українськими партіями, спостерігачами та поліцією”, – наголошується у зверненні.

У зв’язку з цим активісти руху “Суспільство майбутнього” оголосили, що створюють “Комітет сприяння демократичним виборам 25 квітня 2024-го року в Криму”.

Варто зазначити, що раніше стало відомо: правий рух “С14” оформляється в політичну партію під назвою “Суспільство майбутнього”. Її презентація відбулася 28 вересня.

Читайте також:
“Росія має відчути наслідки”: МЗС відреагувало на затримання в Криму активіста Приходька

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна