Кабмін погодив кандидатури голів Одеської і Тернопільської облдержадміністрацій

 

Кабінет Міністрів погодив кандидатуру Максима Куцого на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації та кандидатуру Ігоря Сопеля на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Також уряд  погодив призначення голови Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області – Людмили Димидюк,  голови Житомирської райдержадміністрації – Юрія Оханського, голови Чуднівської райдержадміністрації Житомирської області – Олександра Хомича.

Окрім того, Кабмін призначив 8 заступників міністрів, з них один – перший заступник Міністра енергетики та захисту довкілля Віталій  Шубін.

Також призначено:

Гусєву Юлію В’ячеславівну – заступником міністра Кабінету Міністрів;
Чижика Костянтина Григоровича – заступником міністра енергетики та захисту довкілля з питань європейської інтеграції;
Сівіріна Олексія Станіславовича – заступником міністра культури, молоді та спорту.

У Міністерство цифрової трансформації призначено 4 заступників: Борнякова Олександра Сергійовича, Рабчинську Людмилу Сергіївну, Шелеста Олександра Володимировича та Іонан Валерію Едуардівну (заступником міністра з питань європейської інтеграції).

Крім того уряд звільнив з посади голови Державної регуляторної служби Ксенію Ляпіну.

У червні Кабмін затвердив на посаді голови Одеської ОДА внесену президентом Володимиром Зеленським кандидатуру Андрія Андрейчикова. Однак 13 липня під час візиту на Одещину Зеленський заявив, що поки що не призначатиме Андрейчикова, бо хоч і знає його особисто, але “є багато людей, які маніпулюють у засобах масової інформації”.

Після цього на сайті президента повідомили про відкритий конкурс на посаду голови Одеської ОДА. Згодом Зеленський запропонував одеситам 5 кандидатур на посаду очільника Одеської ОДА, серед яких був і Куций.

Читайте також:
Президент представив нового голову ДніпрОДА Олександра Бондаренка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна