У Німеччині розбився американський винищувач F-16

 

Винищувач американських ВПС розбився у ФРН, пілот катапультувався, його госпіталізували з незначними травмами.

Про це повідомила у вівторок, 8 жовтня, пресслужба поліції міста Трір, це підтвердила пресслужба авіабази США Шпангдалем, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Літак американських військово-повітряних сил F-16 Fighting Falcon зазнав аварії сьогодні близько німецького Цеммера під час стандартного тренувального польоту”, — йдеться в повідомленні преслужби.

Надзвичайна подія сталася близько 16:15. Літак упав над лісом. До чергової частини надійшло відразу кілька повідомлень про катастрофу літака. Причина аварії невідома. На місці НП наразі перебуває поліція і рятувальники. Дороги до місця події перекриті.

База Шпангдалем розташована за 40 кілометрів на північ від Тріра, звідки стартував літак. На базі дислоковані щонайменше 24 апарати типу F16 і 4 тисячі американських солдатів.

Читайте також:
У США розбився літак часів Другої світової, 7 загиблих і 6 поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна