Зеленський наступного тижня відвідає Латвію

 

Президент України Володимир Зеленський наступного тижня відвідає Латвію з офіційним візитом.

Про це заявив міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевічс на пресконференції у Києві, передає  у понеділок, 7 жовтня,”Європейська правда”.

“Ми дуже чекаємо на візит президента Зеленського наступного тижня. Я вважаю, що це буде хороша можливість для двох нових президентів обговорити чимало питань”, — сказав Рінкевічс.

Нагадаємо, президентом Латвії у травні цього року був обраний Егілс Левітс. Латвійського президента обирає парламент, а більшість повноважень в країні має прем’єр-міністр.

Рінкевічс зазначив, що Латвії налаштована на збільшення торгівельних відносин з Україною і вже цього місяця відправить делегацію до Маріуполя для участі в інвестиційному форумі.

Як писала “Новинарня“, нещодавно президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком у рамках участі в Другому форумі регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі.

Читайте також:
У Латвії в 20 разів збільшили штраф за проникнення на військові об’єкти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна