Від вибуху гранати в Кураховому загинуло подружжя, чоловік міг бути кандидатом на голову РДА

 

У місті Курахове Мар’їнського району Донецької області внаслідок вибуху в квартирі загинуло двоє людей.

Як повідомляє пресслужба поліції Донеччини, трагедія сталася в суботу, 5  жовтня, близько 15:20.

Спершу правоохоронці повідомили, що загинуло двоє людей — чоловік і жінка, на місці події працює слідчо-оперативна група.

У неділю, 6 жовтня, на сайті ГУ НП в Донецькій області з’явилося уточнення, згідно з яким “через сімейну сварку чоловік підірвав гранатою себе та свою дружину, подружжя загинуло на місці”.

Відкрито кримінальне провадження, досудове розслідування триває.

“У ході розслідування  встановлено, що загиблими є  51-річний чоловік та 49-річна жінка. За попередніми даними, між подружжям виникла сварка через ревнощі. Чоловік дістав боєприпас та підірвав себе разом з дружиною”, – йдеться в повідомленні.

На місці події експерти виявили залишки гранати РГО.

Зазначається, що факт кваліфіковано за ч.2 ст. 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу. Також слідчі перевіряють версію вчинення самогубства. Досудове розслідування триває.

Як повідомляє сайт Donbass.livе із посиланням на власні джерела, загиблі — директор Мар’їнського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, і його дружина — Лубинська Надія Юріївна, яка обіймала посаду заступника директора Курахівської гімназії “Престиж”.

Місцеві мешканці в соцмережах пишуть також про чутки, нібито загиблий був кандидатом на посаду голови районної держадміністрації.

Читайте також:
“Memento mori”: на Тернопільщині на подвір’ї ректора
заклали вибухівку з попередженням

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна