На фронті знову важкі обстріли, загинув третій у жовтні воїн

 

Від початку доби 6 жовтня російсько-окупаційні війська на Донбасі 17 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовослужбовець загинув, ще один зазнав поранень.
Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні станом на 19:00.

Зазначається, що противник обстріляв позиції підрозділів ОС із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) противник здійснив 9 обстрілів – у районі Павлополя, Новотроїцького, Авдіївки, Богданівки, Новогнатівки, Красногорівки.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) противник здійснив 8 обстрілів позицій Об’єднаних сил: тричі неподалік Новолуганського, неподалік Попасної, в районі Золотого-4, поблизу Луганського, неподалік Золотого, в районі Зайцевого.

Як інформувала “Новинарня“, за перші п’ять днів жовтня на фронті полягли два воїни ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна