Уряд призначив тимчасових керівників Укравтодору та Держкіно

 

Кабінет міністрів призначив тимчасових керівників Державного агентства автомобільних доріг України та Державного агентства України з питань кіно.

Головою Укравтодору став Олег Федоренко, а головою Держкіно — Юлія Шевчук, передає “Урядовий портал”.

До призначення Олег Федоренко працював начальником Управління експлуатації доріг Укравтодору, а раніше – в Службі автомобільних доріг Київської області і держпідприємстві “Київський облавтодор”. Федоренко очолював управління експлуатації доріг і відповідав за якість і контроль робіт з ямкового ремонту, нанесення розмітки та прибирання снігу.

Юлія Шевчук – нова голова Державного агентства України з питань кіно – була начальником юридичного відділу в Держагентстві з питань кіно.

Нагадаємо, на початку вересня Кабмін звільнив з посади першого заступника та заступника керівника Держкіно Сергія Неретіна та Сергія Недзельського. У серпні з посади голови Держкіно за власним бажанням пішов Пилип Іллєнко.

Своєю ергою, голову Державної служби з автомобільних доріг (Укравтодору) Славоміра Новака звільнили наприкінці вересня.

Такі кадрові чистки відбуваються у рамках повного перезавантаження влади, яке анонсував новий уряд.

Читайте також:
Держкіно заборонило два російські фільми. Один дозволило

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна