Голлівуд на Банковій: Зеленський зустрівся з Томом Крузом

 

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з всесвітньо відомим американським актором, кінорежисером і продюсером Томом Крузом.

Як повідомляє “Новинарня“, глава держави зустрівся з ним в офісі президента в понеділок, 30 вересня, ввечері.

“Під час зустрічі Том Круз повідомив Володимиру Зеленському, що зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроектів. Це стало ще одним приводом, щоб відвідати нашу країну”, – інформують речники ОП.

Президент України зі свого боку розповів гостю про власний досвід роботи в кіно.

Зеленський також зазначив, що нещодавно український парламент ухвалив закон про компенсації іноземним виробникам, які знімають фільми в Україні. Він сприятиме активному розвитку кіноіндустрії та дасть поштовх міжнародному копродакшену.

Глава держави висловив переконання, що цей закон зробить Україну інвестиційно привабливою для потужних світових кіновиробників.

Як інформувала “Новинарня“, НАБУ спочатку розпочало, а потім закрило провадження щодо “Кінокварталу” Зеленського.

Читайте також:

Девід Лінч у Будинку з химерами: відкрив свій фонд для реабілітації і може зняти кіно про Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна