Пожежа з вибухом на підприємстві в Сумах: 10 постраждалих

 

У Сумах на території заводу ТОВ «Гуала Кложерс Україна» у виробничому цеху стався вибух обладнання, під час якого постраждали 10 осіб.
Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на пресслужбу управління ДСНС у Сумській області.

«28 вересня о 10.51 ранку на території товариства з обмеженою відповідальністю «Гуала Кложерс Україна» у виробничому цеху стався вибух виробничого обладнання з горінням. На місце події направлялись чергові караули 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин. На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив виробниче обладнання цеху та утеплювач стін на площі до 50 кв. м. Існувала загроза подальшого поширення вогню. Об 11.17 рятувальники пожежу локалізували, об 11.55 – ліквідували», – розповіли у пресслужбі.

За інформацією керівника відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Сумській області Ельвіри Біганової, в результаті вибуху постраждали 10 людей.

«Там перебувало 19 працівників, 10 із них постраждали. Двоє із постраждалих знаходяться в реанімації, їм надається допомога. Інші вісім також перебувають в лікарні», — зазначила речниця.

На місці події працює поліція. Проводяться всі необхідні слідчі дії для з’ясування причин і обставин надзвичайної події.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також:
Пожежа в “Токіо-Стар”: прокуратура повідомила про підозру головному інженеру готелю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна