Співак Винник долучився до російського проєкту #всеммир із пропутінськими артистами

 

Український співак Олег Винник долучився до проєкту російського музичного гурту, мета якого – “закликати людей об’єднатись та мирно існувати”

Як повідомляє “Новинарня“, відео оприлюднив музичний гурт “Всем мир 519” на YouTube.

В описі до кліпу повідомляється, що це відео – “великий спільний крок до нового світу… Людство повинно припинити війни через політичні переконання, релігії, кольору шкіри, невідповідності поглядів та іншого”.

https://www.instagram.com/p/B2y3-wknfeW/?utm_source=ig_web_copy_link

Нагадаємо, що, зокрема, співачка Валерія, яка також долучилась до цієї “акції”, підтримує разом з чоловіком незаконну анексію Криму, а акторка Нонна Гришаєва незаконно відвідувала півострів. А співак Денис Клявер разом з Лолітою виступали у Криму у 2019 році.

У пресслужбі українського артиста кажуть, що Винник долучився до Міжнародного проєкту, який був запущений в Міжнародний день миру

Участь співака Олега Винника у російському проєкті “Всеммир” не суперечить життєвій та патріотичній позиції артиста.

“Щороку 21 вересня міжнародна громадськість відзначає Міжнародний день миру. Цей День Генеральна Асамблея ООН оголосила днем зміцнення ідеалів миру серед всіх країн і народів – як на національному, так і на міжнародному рівні”, – йдеться у відповіді.

У пресслужбі зазначили, що Олег Винник “неодноразово висловлював свою тверду громадянську позицію і виступав на підтримку миру в нашій країні і в усьому світі”.

“Рішення підтримати Міжнародний проєкт, який був запущений в Міжнародний день миру, не йде в розріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. За умовами проєкту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті і вимовити фразу: “Всім Мир” рідною мовою”, – повідомили у пресслужбі.

Як інформувала “Новинарня“,  Олег Винник висловився про агресію на сході України та заяиви, що “брати вбивають одне одного”.

Читайте також:
Поп-співак Козловський спробував пояснити, чому він 9 травня виступив у Москві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна