Князєва залишили в МВС, але на новій посаді

 

Колишній очільник Національної поліції Сергій Князєв став радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та увійшов до колегії міністерства.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 26 вересня, інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“Я хочу подякувати Князєву за роки праці в поліції взагалі та за роки праці на посаді Голови Національної поліції. Ми всі пам’ятаємо, що ви зробили для держави на Донбасі, в непрості часи на Закарпатті, в Рівненській області. Останні соціологічні дослідження показали, що рівень довіри до поліції становить 51% – це заслуга Сергія Князєва особисто в тому числі”, – сказав Аваков.

Міністр запевнив, що рішення про відставку Князєва – це “плановий крок, який не обумовлений негативними факторами та брудною інформаційною кампанією проти офіцера поліції”.

Аваков також повідомив, що за поданням голови Національної поліції від 9 вересня 2019 року, полковника поліції Вадима Трояна, який раніше обіймав посаду заступника міністра внутрішніх справ, призначено заступником голови НПУ.

Як інформувала “Новинарня“, вчора, 25 вересня,  Кабмін призначив нового голову Нацполіції. 
Ним став заступник голови Нацполіції Ігор Клименко.

Читайте також:
Геращенка призначили заступником Авакова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна