На держкордоні затримали жінку, яка “працевлаштовувала” українок у московських борделях

 

Мешканка Миколаївської області під “патронатом” російських правоохоронців переправляла дівчат до Російської Федерації для надання інтимних послуг.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 23 вересня, інформує пресцентр Служби безпеки України.

Оперативники спецслужби встановили, що українка, яка з 2013 року проживає у Москві, організувала підбір та переправлення через кордон жінок для “роботи” у сфері надання інтимних послуг на території Росії.

“Жінка підбирала українок з різних областей через оголошення в інтернеті та через своїх спільників “працевлаштовувала” дівчат до московських борделів. Правоохоронці затримали зловмисницю у Сумській області на міжнародному автомобільному пункті пропуску “Бачівськ” під час спроби переправлення через кордон трьох мешканок Кіровоградщини”, – інформують речники з Володимирської, 33.

Відкрили кримінальне провадження за фактом торгівлі людьми. Жінці оголосили про підозру.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин справи та інших осіб, причетних до торгівлі людьми.

Як інформувала “Новинарня“, у “Борисполі” затримали китайців – за секс-експлуатацію дітей та спробу вивезти до КНР росіянку.

Читайте також:
“Повії для Москви”. Мешканку Лисичанська засудили на шість років за торгівлю українками

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна