“Трактористи влітку отримують більше”: міністр освіти натякнула на малу зарплату

 

Новий міністр освіти Ганна Новосад заявила, що отримує зарплату менше, ніж трактористи влітку.

Як повідомляє “Новинарня“, Новосад у розмові з журналістами розповіла, що недавно зустрічалася з представником великого аграрного бізнесу, який вкладає кошти в професійну освіту.

“У нього банально немає трактористів та інших працівників. Він каже: у мене тракторист в літній період має 70 000 — 80 000 гривень зарплати. Ця зарплата вдвічі більше, ніж моя зарплата міністра”, — пояснила важливість профтехосвіти Новосад.

Вона вважає, що після школи випускник або випускниця повинні вибирати: вони хочуть отримати робітничу кваліфікацію і швидко вийти на ринок праці, або отримати вищу освіту.

Як інформувала “Новинарня“, на першому засіданні Верховної Ради ІХ скликання депутати призначили новий Кабінет Міністрів України. Міністром освіти стала Ганна Новосад.

Читайте також:
Екс-міністр освіти Сергій Квіт очолив Нацагентство із забезпечення якості вищої освіти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна