Порошенко розкрив, у яких виборах він ще братиме участь і який сигнал до “путчу”

 

Петро Порошенко ще братиме участь у виборах в Україні, але, ймовірно, це будуть вибори до Європарламенту.

Як передає “Новинарня“, про це п’ятий президент розповів в інтерв’ю Яніні Соколовій у програмі “Рандеву” на “5-му каналі”, яка вийшла в ефір у суботу, 21 вересня.

Говорячи про те, що він змінив би у своїй попередній виборчій кампанії, якби була змога повернутися на рік назад, Порошенко заявив: “Я думаю, ви це ще побачите під час виборів до… Можна вже про це казати, ну відверто?.. – (махає рукою, зважившись) – Під час наступних виборів. Виборчої кампанії, де я буду брати участь. Думаю, це будуть вибори в Європейський парламент“.

“Ви побачите абсолютно нову виборчу програму, виборчу кампанію кандидата Порошенка”, – додав він.

Також Петро Порошенко пожартував, що відповідальною за анонс наступного “путчу”, аби його політична сила повернулася до влади, є Єлізавета Богуцька (народна депутатка від “Слуги народу”, яку журналісти викрили на листуванні із зізнаннями про те, що монобільшість перепризначила главою МВС Арсена Авакова, бо на кінець року очікується “путч” прибічників Порошенка).

Відповідаючи на жартівливе запитання, які слова мають бути сигналом до путчу, щоб його не пропустили прибічники, Порошенко сказав: “Вибираємо між двома варіантами – “цукерки “Рошен” і “наколоті апельсини”.

Читайте також:
Після “проколу” сина під ДБР вдома у Порошенка штрафують за російську мову

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна