Щодо “формули Штайнмайєра” патріотичні сили грають на руку Кремлю, – Яременко

 

Опоненти до лінії президента Зеленського із середовища патріотичних, націоналістичних сил грають у питанні втілення “формули Штайнмайєра” грають на руку Москві.

Як передає “Новинарня“, про це в п’ятницю, 20 вересня, заявив голова Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко (фракція “Слуга народу”).

“На жаль, в Україні на стороні Росії грають деякі сили, які вважають себе патріотичними. Ті, які роздмухують істерію, невпевненість у своєму уряді і в переговорній лінії президента Зеленського”, – сказав Яременко в прямому ефірі каналу “Еспресо” в кулуарах парламенту, коментуючи ставлення правої опозиції до способу розв’язання президентом конфлікту на Донбасі.

Він зазначив, що в цьому питанні влада України застосовує не “формулу Штайнмайєра”, а “формулу Зеленського”. І в цьому питанні кожна сторона “закидає інформаційні гачки”, прораховуючи реакцію іншої сторони.

Як інформувала “Новинарня“, 19 вересня на вулиці Банковій відбулася акція “Нормандська змова – державна зрада”: активісти закликали Зеленського у Києві закликали не переходити “червоні лінії”.

Читайте також:
“Втримати хвилю гідності”. Погляд на політику нової української влади з Канади

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна