“Як можна ворогувати одне з одним, якщо є Путін?” Сенцов засмучений тим, що побачив в Україні

 

Звільнений з російського ув’язнення Олег Сенцов зізнався, що після 5 років відсутності очікував побачити в Україні більше змін.

Про це колишній політв’язень Кремля написав у фейсбуці.

“Минув тиждень з моменту мого звільнення. Мені, як людині, яка прибула на машині часу з 2014-го року, було цікаво подивитися, які зміни відбулися в країні і в людях. Тиждень, звісно ж, короткий термін, але я встиг багато де побувати і багато з ким поспілкуватися.

Попередніх висновків поки два:

  1. Змін за 5 років не так уже й багато, як я очікував.
  2. Усі воюють з усіма.

Це все дуже засмучує. Як можна ворогувати один з одним, якщо у нас є Путін? Але надій на краще я все одно не втрачаю”, – зауважив Сенцов.

Українського режисера Олега Сенцова затримали в окупованому РФ Криму 10 травня 2014 року. Російські силовики звинуватили його в підготовці терактів, засудивши до 20 років позбавлення волі.

Як інформувала “Новинарня“, 7 вересня відбувся обмін утримуваними особами між Україною і Росією у форматі “35 на 35”.
В Україну повернулися 24 військовополонені моряки, а також 11 цивільних осіб – Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Роман Сущенко, Євген Панов, Микола Карпюк, Станіслав Клих, Павло Гриб, Олексій Сизонович, Володимир Балух, Артур Панов, Едем Бекіров.
На вимогу Кремля Київ у числі 35-ти віддав низку громадян України.

Читайте також:
Перформанс Сенцова: колишній в’язень Кремля спалив тюремну робу. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.