Зеленський призначив нових керівників СБУ у чотирьох областях

 

Президент Володимир Зеленський призначив нових начальників управлінь Служби безпеки в Чернівецькій, Харківській, Миколаївській та Запорізькій областях.

Як передає “Новинарня“, відповідні укази опубліковані на сайті глави держави.

Так, згідно з указом №691/2019 призначено Віталія Монастирецького начальником управління СБУ в Чернівецькій області; указом №690/2019 — Миколу Найдича начальником управління СБУ в Харківській області; указом №689/2019Віталія Герсака начальником управління СБУ в Миколаївський області, указом №688/2019 – Бориса Безрукого начальником управління СБУ в Запорізькій області.

Водночас президент звільнив Андрія Носача з посади начальника управління Служби безпеки в Харківській області (указ №687/2019), Віталія Найду — з посади начальника управління СБУ в Тернопільській області (указ №686/2019), Юрія Пасіка — з посади начальника управління СБУ в Миколаївській області (указ №685/2019) та Петра Дідуха — з посади начальника управління СБУ в Івано-Франківській області (указ №684/2019).

Як писала “Новинарня“, президент Володимир Зеленський призначив Владислава Бухарєва першим заступником голови Служби безпеки України.

Читайте також:
СБУ “накрила” підпільне казино в центрі Києва, яке “кришували” правоохоронці. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна