У Міноборони розповіли про стан здоров’я звільнених з полону моряків

 

Стан здоров’я військових моряків, звільнених з полону РФ 7 вересня, задовільний, їх обстежили і призначили поетапне лікування.

Про це у понеділок, 9 вересня, повідомляє пресслужба Міноборони.

“Зараз військові моряки, які звільнені після утримання у полоні Росією, оглянуті в складі консиліумів лікарів, їм проведено необхідне обстеження, призначено поетапне лікування. Медичне забезпечення — здійснюється у повному обсязі, харчування — у відповідності до призначених дієт (дієтичних столів), залежно від характеру їхнього захворювання”, — розповів начальник Національного військово-медичного клінічного центру “Головний військовий клінічний госпіталь” Анатолій Казмірчук.

Також військовослужбовцям надають допомогу психологи та військовий капелан.

У Міноборони додали, що “Головний військовий клінічний госпіталь” переведений на посилений режим роботи, весь особовий склад центру надає кваліфіковану медичну допомогу звільненим морякам, додатково створено резерв ліжкомісць.

Нагадаємо, 7 вересня відбувся обмін утримуваними особами між Україною і Росією у форматі “35 на 35”.

Як інформувала “Новинарня“, у Феофанії перебувають вісім звільнених з полону українців.

Читайте також:
У Росії засудили до 4 років активіста, який носив передачі полоненим морякам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна