Три українські службовці заявили про намір поїхати на День міста в окупований Луганськ. ВІДЕО

 

Начальник управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації Антон Волохов, депутат Рубіжанської міськради Денис Денищенко та менеджер телеканалу “UA:Донбас” Андрій Шаповалов  заявили, що поїдуть в окупований Луганськ на День міста 14 вересня 2019 року.

Про це вони розповіли у відеозверненні, передає “Громадське радіо”.

“Скільки ще чекати? П’ять років ми відірвані від дому. Це дуже багато для людського життя. Ми розуміємо, що з чогось треба починати”, сказав Шаповалов.

“Ми — луганчани. За п’ять років це твердження жодного разу не піддалося сумніву. Хоча в пошуках себе та нового дому ми змінили десятки міст. Я прийняв рішення: цей День міста святкувати у Луганську”, зазначив Волохов.

“Це шостий День міста Луганська, який ми пропускаємо. Чому? Але ж ми маємо право. Луганськ — він наш, він мій, він твій. Я прийняв рішення: цей День міста святкувати у Луганську”, — додав Денищенко.

Під час запису звернення вони говорили російською та були вбрані у футболки з написом “Луганщина моя UA”.

Денищенко та Волохов — представники української влади, Шаповалов — очільник українського суспільного ЗМІ. Перебування на окупованій території Луганської області може бути небезпечним для них, попереджають журналісти.

Читайте також:
Лещенко радить Зеленському поїхати в ОРДЛО і будувати “нову гуманітарну політику”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна