В Україні ліквідували ще один банк

 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завершив ліквідацію ПАТ “КБ “Аксіома”.

Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

“Відповідно до приписів частини 3 статті 53 Закону України “Про систему гарантування вкладів фізичних осіб” 3 вересня 2019 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис № 12241110027043871 про проведення державної реєстрації припинення ПАТ “КБ “Аксіома” як юридичної особи, а, отже, ліквідація банку вважається завершеною, а сам банк ліквідованим”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 січня 2015 року Національний банк України прийняв рішення про відкликання ліцензії та ліквідацію банку “Аксіома”.

До кінця 2019 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує завершити ліквідацію 48 банків, а до кінця 2020-го — ще 35 банків.

Як писала “Новинарня“, кількість та сума підроблених банкнот гривні за перше півріччя 2019 року знизилися на 26% та 20% відповідно проти аналогічного періоду торік.

Читайте також:
29 банків повністю перейшли на використання IBAN, – НБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна