“Хай адаптується”: концерту Повалій у Києві не буде

 

Ювілейного концерту Таїсії Повалій в Національному палаці мистецтв “Україна”, який був запланований на 10 грудня, не відбудеться.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 4 вересня, сказав директор Національного палацу мистецтв “Україна” Роман Недзельський під час брифінгу.

“Концерту Таїсії Повалій в палаці “Україна” не буде, тому що не дотримана вся процедура… Якщо вона українська співачка, то повинна адаптуватися до того, що у нас сьогодні є. Якщо вона не адаптується, то соціум її не сприйме”, – сказав Недзельський.

Також він зазначив, що жодних попередніх угод з артисткою підписано не було.

Недзельський додав, що на ці дати вже навіть заплановані інші заходи.

Таїсія Повалій — народна артистка України, народний депутат VII скликання від Партії регіонів. Під час Революції Гідності в 2014 році Повалій активно гастролювала в Російській Федерації, зокрема виступала у Кремлі. Нині артистка продовжує брати участь у концертних заходах на території РФ.

 Як інформувала “Новинарня“, 23 липня в Іnstagram співачка Таїсія Повалій анонсувала свій сольний ювілейний концерт “Сьогодні і назавжди” в Національному палаці мистецтв “Україна” 10 грудня 2019 року. При цьому в пресслужбі закладу заявили, що не отримали жодних афіш чи інформації про запланований сторонніми організаторами концерт Повалій.

Читайте також:
СБУ попередила теракт на концерті “Кварталу” перед Днем Незалежності

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна