Помер спортивний журналіст Олександр Журахівський

 

У Києві на 53-му році життя помер відомий спортивний журналіст і коментатор Олександр Журахівський.

Про це у понеділок, 2 вересня, повідомив журналіст Руслан Свірін на своїй сторінці у Facebook.

“Тільки день тому розповідав одному чоловікові про перший склад спортредакції “Інтера” на чолі з Олександром Журахівським. І ось сумна звістка — він пішов за обрій. Тут і слів нема. Один смуток. Скільки років разом пропрацювали, скільки подій було висвітлено… Спочивай з миром, Олександре…”, — написав Свірін.

Співчуття у зв’язку із смертю Журахівського висловила народна депутатка Ірина Геращенко, яка до політики журналісткою.

“Ти був такий добряк, й улюбленець нашого курсу і всіх спортивних медіа, яким пощастило з тобою співпрацювати. Саша, дуже шкода і несправедливо. Найщиріші співчуття Твоїй родині…”, — написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Журахівський працював на телеканалах “Інтер” та “Перший національний”, останнім часом він вів програму на радіо “Ера”.

Причини смерті Жураховського наразі не повідомляють.

Як інформувала “Новинарня“, наприкінці липня після операції на серці помер відомий український спортсмен Роман Вірастюк.

Читайте також:
Помер екс-президент УЄФА Леннарт Юханссон

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна