Пенс передав Зеленському привітання Трампа з успішним стартом на посаді

 

Віцепрезидент США Майк Пенс під час зустрічі 1 вересня у Варшаві передав президенту України Володимиру Зеленському привітання з успішним початком роботи на посаді глави держави від президента США Дональда Трампа.

“Я хочу вас привітати. Дуже приємно з вами познайомитися. А також привітати вас з дуже сильним стартом як президента України від президента Дональда Трампа”, – сказав Пенс, якого цитує “Інтерфакс-Україна”.

Як інформувала “Новинарня“, на цій зустрічі Пенс також заявив, що США і далі підтримуватимуть Україну.

Володимир Зеленський, у свою чергу, розповів віцепрезиденту США, що нова українська влада має намір запустити головні реформи вже за перший рік своєї роботи.

“Чесно кажучи, не хочеться чекати п’ять років. Ми хочемо запустити всі головні реформи, яких очікує українське суспільство, протягом першого року нашої влади”, – сказав президент України.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський у Варшаві 31 серпня – 1 вересня брав участь у меморіальних заходах до 80-х роковин початку Другої світової війни. На полях цих урочистостей відбувалися двосторонні зустрічі лідерів різних держав.
Спершу планувалося, що у Варшаві Зеленський зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом, але той скасував свій візит через ураган, що насувається на Штати.
Тепер перша зустріч двох президентів може відбутися, ймовірно, під час візиту Зеленського до США на сесію Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку у другій половині вересня.

Нагадаємо, днями з’явилася інформація про те, що військова допомога США Україні триватиме: Пентагон уже провів перевірку угод, ініційовану Білим домом.

Читайте також:
Продовжити євроінтеграцію: Зеленський зустрівся з лідерами Бельгії, Литви й Грузії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна