Президент представив нового міністра оборони Загороднюка

 

Президент Володимир Зеленський представив колективу Міністерства оборони нового міністра Андрія Загороднюка та подякував за роботу його попереднику Степанові Полтораку.

Як повідомляє “Новинарня“, представлення відбулося в п’ятницю, 30 серпня.

“Вчора Рада підтримала (кандидатуру – ред.) нового міністра оборони Андрія Загороднюка. Я би дуже хотів, щоб ви теж підтримали цю людину. Чому? Тому що він безпосередньо фахівець в оборонних процесах, в оборонній галузі”, – зазначив Зеленський і додав, що ексміністр Полторак підтримав кандидатуру Загороднюка.

Глава держави також подякував Степанові Полтораку за діяльність на посаді міністра оборони.

“Хочу подякувати і привітати, якщо можна — оплесками, пана Полторака. Для мене він завжди буде міністром оборони України”, – сказав президент.

Крім того, він подякував військовим і волонтерам за захист України.

“За всю ту велику працю я вам вдячний, що ви робите щодня. Це найважливіше, тому що у нас іде війна і саме ви бороните наші кордони. І нашим військовим, і нашим волонтерам я вдячний як професіоналам”, – звернувся Зеленський до колективу Міноборони.

“Ми будемо лупати сю скалу, поки зміни не настануть”, – сказав рішуче новоспечений міністр оборони.

Як інформувала “Новинарня“, надвечір у четвер, 29 серпня, на першому засіданні Верховної Ради ІХ скликання за кандидатуру Загороднюка на пост очільника оборонного відомства проголосували 314 нардепів.

Андрій Загороднюк працював керівником проєктного офісу реформ Міноборони, коли відомство очолював Степан Полторак. 5 липня 2019 року Загороднюк був призначений позаштатним радником президента Зеленського. Також він був введений до складу наглядової ради “Укроборонпрому”.

Читайте також:
Парламент затвердив список своїх комітетів і їх склад. ХТО В ЯКОМУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна