У Запоріжжі на недобудованих мостах встановили “надгробок корупції”

 

У п’ятницю, 30 серпня, у Запоріжжі провели акцію під час якої згадали прізвища всіх чиновників, які обіцяли добудувати мости через Дніпро, а також встановили символічний надгробок корупції.

Про це повідомляє “Укрінформ”.

“Минуло 15 років з початку будівництва мостових переходів через річку Дніпро у Запоріжжі. За цей час десятки політиків встигли попіаритись та накрасти на довгобуді. Мости зводились і заморожувались, міняли статус і з’їдали все більше бюджетних мільйонів, а запоріжці в цей час продовжували годинами стояти у заторах. Пане Президенте, у Вас є всі владні інструменти, щоб змінити ситуацію та довести, що ви не такий як попередники. Тисячі запоріжців потребують змін і потребують їх вже 15 років. Місту міст!”, — зачитав напис на символічному надгробку організатор акції Максим Зайченко.

За його словами, сьогодні “ховали” не мости, а корупцію. Адже цей об’єкт вже давно називають “пам’ятником корупції”.

На мостах також розмістили портрети представників влади з їхніми обіцянками та влаштували перформанс.

Нагадаємо, сьогодні проєкт будівництва мостових переходів перебуває на коригуванні. Після того, як технічна документація буде оновлена, “Укравтодор” оголосить тендер на визначення підрядника, який має добудувати мости.

За попередніми підрахунками, для завершення будівництва необхідно близько 15 млрд гривень.

Читайте також:
Мера Запоріжжя викликали на допит в СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна