Коаліцію у Верховній Раді створять три партії, – Герасимов

 

Коаліцію у Верховній Раді ІХ скликання створять політичні партії “Слуга народу”,  “Голос” і “Батьківщина”.

Таку думку висловив новообраний депутат від партії “Європейська солідарність” Артур Герасимов, передає РБК-Україна.

За словами Герасимова, голосування за обрання коаліції відбудеться у вівторок, 27 серпня, під час роботи підготовчої групи.

“Сьогодні ми побачили прообраз нової коаліції. Ми зараз чітко бачимо, що це буде «Слуга народу», «Голос» і «Батьківщина». Одна справа — це політичні заяви, а інше — це коли підтверджуються певні дії. Так от сьогодні розподілялась більшість посад серед різних фракцій. Серед них — опозиційні. Ми побачили, що деякі з них зовсім не опозиційні. Ми бачимо, що йде тісна співпраця [між партіями] і перерозподіл думок «Слугою народу», «Голосом» і «Батьківщиною». Сьогодні ми побачили це в прийнятих попередніх рішеннях. Завтра під час роботи групи вже будемо голосувати”, – заявив Герасимов.

Як писала “Новинарня“, раніше голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков заявив, що коаліційну угоду буде підписано на першому засіданні Верховної Ради IX скликання 29 серпня.

Читайте також:
Стало відомо, хто увійде до тимчасової президії Верховної Ради

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна