Консультант екстрасенсів зі “Слуги народу” склав мандат

 

Обраний народним депутатом за списком “Слуги народу” голова адвокатського об’єднання і науковий консультант шоу “Слідство ведуть екстрасенси” Андрій Лисюк склав мандат.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 22 серпня, інформує пресслужба Центральної виборчої комісії.

“У зв’язку із заявою обраного народним депутатом в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Лисюка А.О., включеного до виборчого списку партії “Слуга народу” під № 69, про відмову від депутатського мандата, Комісія визнала його таким, який не набув зазначеного мандата”, – йдеться в повідомленні.

Замість Лисюка обраною нардепом визнали Олену Хоменко, 129-й номер в списку “Слуги народу”, яка до цього обіймала посаду директора з управління і розвитку цифрових продуктів студії “Квартал 95”.

Також повідомляться, що ЦВК на засіданні 22 серпня прийняла рішення про видачу нардепам, які складуть присягу, відповідних посвідчень та нагрудних знаків на урочистому засіданні Верховної Ради 29 серпня.

Як інформувала “Новинарня“, “Слуга народу” хоче віддати комітет з питань деокупації в руки ОПЗЖ.

Читайте також:
“Голос” відмовився від посади віцеспікера, “Слуга народу” – пропонує своїх

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна