До майбутньої фракції “ЄС” приєднаються два самовисуванці

 

Самовисуванці Олексій Гончаренко та Андрій Лопушанський приєдналися до фракції політичної партії “Європейська Солідарність”, що буде створена у Верховній Раді ІХ скликання.

Про це у середу, 21 серпня, повідомила перша заступниця голови Верховної Ради, майбутня народна депутатка від партії “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко, передає “Укрінформ”.

“Так, ця інформація відповідає дійсності”, — сказала Геращенко.

Зазначимо, у попередньому скликанні ВР Гончаренко і Лопушанський входили до президентської фракції “Блок Петра Порошенка”, при цьому Гончаренко був одним із заступників її голови.

У позачергових парламентських виборах, які відбулися 21 квітня 2019 року, обоє брали участь як самовисуванці. Гончаренко здобув перемогу в одномандатному виборчому № 137 Одеської області, а Лопушанський — в окрузі №125 на Львівщині.

Як повідомляла “Новинарня“, перерахунок голосів на шести дільницях виборчого округу №119 (центр – Броди, Львівська область) підтвердив перемогу кандидата від партії “Європейська солідарність” Михайла Бондаря.

Читайте також:
ЦВК визнала останнього переможця виборів: люстрований Приходько замість “людини Медведчука”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна