Приватні та муніципальні охоронці влаштували перестрілку в Києві

 

Біля станції метро “Голосіївська” перестрілку влаштували співробітники приватної та муніципальної охоронної фірми.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 20 серпня, інформує пресслужба київської поліції.

Зазначається, що поліцейські також знайшли винуватців інциденту. Деякі з них отримали травми у результаті стрілянини.

“У рамках розслідування встановлено, що конфлікт у парку виник між представниками “Муніципальної охорони” та приватної охоронної фірми. Правоохоронці під час проведення розшукових заходів встановили кількох активних учасників події: вирішується питання про затримання п’ятьох з них. Всі вони мають тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні поліції.

На даний момент вирішується питання про затримання учасників інциденту, на місці також перебувають їхні адвокати. Крім того, поліцейські проводять обшуки. Після встановлення всіх обставин можлива додаткова кваліфікація події. Поки інцидент кваліфікують як хуліганство.

Відзначимо, що стрілянина біля метро “Голосіївська” сталася в ніч на 20 серпня. До райвідділу поліції надійшло повідомлення про постріли поблизу метро. На місці поліцейські виявили трьох поранених чоловіків. Вони мали вогнепальні і ножові поранення. Для експертизи слідчі вилучили стріляні гільзи і автомобіль Volkswagen, на якому приїхали учасники інциденту .

Як інформувала “Новинарня“, у липні в центрі Чернівців трапилась стрілянина.

Читайте також:
Стрілянина в Техасі: кількість загиблих зросла до 22, МЗС України виступило з заявою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна