Бойовики вкотре обстріляли агрофірму біля Бахмута

 

Бойовики, попри режим припинення вогню, обстріляли приватне акціонерне товариство “Бахмутський аграрний союз”.

Про це у вівторок, 20 серпня, повідомили у пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил.

“Бойовики знову обстріляли Бахмутський аграрний союз. Незважаючи на режим припинення вогню, окупанти вкотре вдаються до провокацій та порушують заборону на використання будь-якої зброї. Зокрема, 18.08.2019 орієнтовно з 07.36 до 07.45 з боку ЗФ РФ із напрямку Доломітне – у напрямку Новолуганського здійснено обстріл цивільної інфраструктури на території ПрАТ “Бахмутський аграрний союз”, — йдеться в повідомленні.

О 08:55 19 серпня надійшло повідомлення про факт влучання боєприпасів стрілецької зброї у службові приміщення на території агрофірми.

Внаслідок влучення боєприпасів стрілецької зброї калібру 5.45 мм у службових приміщеннях свиноферми агрофірми “Бахмутський аграрний союз” розбиті вікна. Постраждалих працівників виявлено не було.

Нагадаємо, 10 липня приблизно о 21:00 противник здійснив обстріл  ТОВ “Бахмутський аграрний союз”. Тоді на сільськогосподарському полі зафіксували дві величезні вирви, саме від вибуху артилерійських снарядів калібру 122 мм.

Як повідомляла “Новинарня“, дослідницька група Forensic Architecture з Лондона виявила нові докази участі армії РФ у конфлікті на Сході України, зокрема в боях за Іловайськ.

Читайте також:
Бойовики застосували безпілотник із гранатометом, один воїн ЗСУ поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна