Звіт із КПВВ: за тиждень з ОРДЛО в Україну переселилися 34 людини

 

Протягом цього тижня через лінію розмежування з ОРДЛО прибули 34 внутрішньо переміщені особи, які залишили свої оселі на тимчасово окупованій території через складну соціально-економічну ситуацію.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в тижневому звіті пресцентру ООС щодо роботи КПВВ.

Зазначається, що всі КПВВ на лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей працювали у штатному режимі, крім контрольного пункту “Станиця Луганська”, що працював за скороченим режимом до 18.00.

Загалом за тиждень через лінію розмежування було оформлено 286,5 тисячі громадян та 34,6 тисячі транспортних засобів.

Відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 248 особам у зв’язку з відсутністю необхідних документів.

Під час здійснення контрольно-перевірочних заходів прикордонники в контрольних пунктах в’їзду-виїзду виявили 29 паспортів України з ознаками часткової підробки.

За адміністративні правопорушення до відповідальності в КПВВ притягнуто 26 громадян, відносно яких встановлено, що вони перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в недіючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону.

Крім цього, матеріали справ про адміністративні правопорушення складено відносно двох іноземців, що порушили правила перебування на території України.

Читайте також:
Віднині у Станиці курсує багатомісний електрокар від КПВВ до зруйнованого мосту

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна