В Іспанії профспілки екіпажів Ryanair погрожують 10-денним страйком

 

Профспілки, що представляють іспанських членів екіпажів Ryanair оголосили про плани проведення 10 днів страйків у вересні, якщо ірландська авіакомпанія не змінить свої плани закрити кілька баз у країні.

Про це повідомляє Reuters.

Профспілки співробітників Ryanair у Великій Британії, Ірландії та Португалії вже оголосили про плани в наступні тижні провести страйк з вимогою збільшення оплати праці та покращення умов. Пілоти Ryanair в Іспанії також мають проголосувати за можливі подальші дії.

Профспілки SITCPLA та USO заявили, що погроза страйку спрямована на запобігання запланованого закриття баз у аеропортах Гран Канарія, Південний Тенеріфе та Жирона.

Керівництво компанії розлютило персонал два тижні тому, повідомивши, що у Ryanair на 900 пілотів та екіпажу більше, ніж потрібно через затримки з доставкою Boeing 737 MAX.

Як повідомляла “Новинарня“, Wizz Air відкриває 6 рейсів з Одеси і новий напрямок зі Львова.

Читайте також:
Лоукостер Ryanair запустив українську версію сайту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна