Діти поранених та загиблих військових поїхали на відпочинок в Австрію

 

До австрійського Тіролю на реабілітаційні канікули прибула група українських дітей із сімей воїнів, які загинули або були поранені на Донбасі.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у Facebook пише Посольство України в Республіці Австрія.

“11 серпня до Австрії на реабілітаційні канікули прибула наступна група дітей наших воїнів, що загинули або були поранені на сході України. Цього разу діти прямують до Тіролю – завдяки домовленості посла Олександра Щерби з земельним урядом ця гостинна земля запросила наших хлопців та дівчат на двотижневий відпочинок”, – ідеться у повідомленні.

Насичена програма включає міські екскурсії, прогулянки горами, відвідини альпійських зоопарків, купання в озерах і басейнах та багато іншого.

“Ми бажаємо нашим дітям цікавого та приємного перебування і сердечно дякуємо Тіролю!”, – зазначили в українському диппредставництві.

Як інформувала “Новинарня“, торік уряд Хорватії виділив на відпочинок “дітей війни” з України 28 тис. євро.

Читайте також:
“А мій тато…” Про що говорять у таборі діти, чиї батьки загинули на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна