У Києві п’яний підстрелив трьох людей через конфлікт із собакою

 

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який через конфлікт з приводу собаки поранив із травматичного пістолета трьох осіб.

Про це в суботу, 3 липня, повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції Києва.

Конфлікт із пострілами стався у дворі будинку на проспекті Миру в Дніпровському районі. На місце події виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили: 32-річна місцева мешканка вигулювала собаку, той почав гавкати на п’яного чоловіка. Між ними розгорілася словесна перепалка. Втрутилися чоловік і жінка, які проходили повз. П’яний розлютився, дістав пістолет, імовірно – травматичної дії, та зробив кілька пострілів.

Унаслідок стрілянини двох жінок, 44 і 32 років, та 27-річного чоловіка госпіталізували до медичного закладу з вогнепальними пораненнями різних частин тіла.

Стрільця затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції для з’ясування всіх обставин конфлікту.

Патрульні поліцейські провели тест для встановлення стану сп’яніння чоловіка: драгер показав 2,02 проміле (сп’яніння середнього ступеню, близьке до сильного).

З місця події експерти вилучили зброю, яку відправили на експертизу.

За даним фактом поліція розпочала досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Читайте також:
Апеляційний суд відпустив із СІЗО помічника нардепа, який поранив дитину з “травмата”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна