“Зупинити наступ зеленої чуми”: Ляшко оголосив про об’єднання з Кличком

 

Лідер “Радикальної партії” заявив, що об’єднується з мером Києва.

Про це Олег Ляшко повідомив у середу, 31 липня, на своїй сторінці у Facebook.

“Чудова новина! Ми об’єднуємо з Віталієм Кличком наші зусилля проти нашестя зеленої чуми на Україну”, — сказав Ляшко і зазначив, що його звернення стосується кожного українця.

“Я запропонував законно обраному меру Києва зупинити наступ зеленої чуми на самоврядування Києва і захоплення України. Віталій показав отак (Ляшко тоді показав піднятий догори великий палець, — “Н”). Я звертаюся до всіх інших лідерів партій, об’єднуймося, відкидаймо протиріччя для того, щоби стати сильнішими і захисти Україну від зеленої чуми”, — додав Ляшко.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно міський голова Києва під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським був поінформований про намір нової влади щодо розділення повноважень в управлінні столицею.

Керівник офісу президента Зеленського Андрій Богдан надіслав у Кабінет Міністрів лист щодо звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації.

На переконання Кличка, розділення повноважень обраного киянами мера і голови КМДА означає позбавлення столиці місцевого самоврядування.

Конституційний Суд України ще в грудні 2003 року визначив, що “Київську міську державну адміністрацію має очолювати лише особа, обрана Київським міським головою”.

Також Віталій Кличко розповів, що голова офісу президента Андрій Богдан намагався нав’язати йому столичного забудовника Андрія Вавриша та гендиректора “1+1” Олександра Ткаченка.

Читайте також:
Кличко у США зустрівся з адвокатом Трампа Джуліані

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна