Винищувачі НАТО виявили біля кордонів Латвії два бомбардувальники РФ

 

Літаки місії повітряної патрульної місії НАТО виявили неподалік від державного кордону Латвії два російські бомбардувальники Су-24.

Про це повідомляє “Європейська правда”.

“1 серпня патрульні літаки ідентифікували над Балтійським морем неподалік територіальних вод Латвії два російських літаки Су-24”, — йдеться у повідомленні Національних збройних сил Латвії у Twitter.

Нагадаємо, військові кораблі й літаки РФ з початком конфлікту в Україні і загостренням стосунків між Заходом і РФ стали дедалі частіше фіксувати поблизу повітряних і морських кордонів Балтії.

При цьому повітряний і морський простір держав вони не порушують, однак у випадку літаків йдеться про загрозу для цивільної авіації.

В країнах Балтії і Великій Британії неодноразово заявляли, що польотами своїх літаків біля їхніх кордонів Росія демонструє силу і тестує реакцію НАТО.

Читайте також:
У Латвії відкрили літній табір для дітей українських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна