“Вимагання, побиття, тиск на бізнес”: поліція проводить 50 обшуків у Білій Церкві

 

Правоохоронці провели 50 одночасних обшуків у місті Біла Церква на Київщині для знешкодження трьох злочинних угруповань.

Про це в суботу, 27 липня, повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Київської області.

“Поліцейські встановили, що на території міста діяли три злочинні угрупування, які займалися тиском на бізнес шляхом вимагання та побиття людей. На місцях проведення обшуків працюють слідчі Київської області, працівники кримінальної поліції та у випадку силового спротиву – спецпризначенці”, – йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 189 (вимагання) та ст. 255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи щодо затримання, знешкодження та ліквідації злочинних угруповань.

“Звертаємось до жителів міста Біла Церква та Білоцерківського району. Якщо ви стали жертвою такого злочину, негайно звертайтесь з заявами до поліції”, – зазначено в повідомленні ГУ НП.

Читайте також:
НАБУ прийшло з обшуками в Окружний адмінсуд Києва

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна