“Навіки перший”. Краматорський клуб закріпив перший номер за вбитим бойовиками “ДНР” воротарем

 

Клуб Першої ліги краматорський “Авангард” увіковічнив пам’ять свого воротаря Степана Чубенка, який в 2014 році потрапив у полон бойовиків так званої “ДНР” і був розстріляний.

Як повідомляє “Новинарня“, на офіційному сайті “Авангарду” в розділі “Клуб” з’явився розділ “Степан Чубенко. Навіки перший”.

У той же час Українська асоціація футболу на своєму офіційному сайті повідомила про те, що, починаючи з вересня 2019 року турнір пам’яті Чубенка у Краматорську буде проходити під егідою УАФ. У турнірі прийматимуть участь команди футбольних шкіл Краматорська.

Як інформувала “Новинарня“, вбивці 16-річного українського патріота Степана Чубенка – бойовики бандформування “ДНР” “Керч” Вадим Погодін, Юрій Москальов та Максим Сухомлинов – отримали довічне ув’язнення. Дзержинський міський суд (м. Торецьк) також постановив, що кожен із засуджених зобов’язаний сплатити матері вбитого Степана – Сталіні Чубенко – по 1 млн. грн.

Читайте також:
Адвокат Глінка – чоловік Доктора Лізи – домігся, щоб у Криму звільнили з-за ґрат “ДНРівського” вбивцю школяра Чубенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна