В Анкарі ексвійськовий важко поранив білоруського дипломата

 

Радник посольства Білорусі в Туреччині Олександр Поганшев отримав вогнепальні поранення після нападу психічно неврівноваженого колишнього військовослужбовця.

Як повідомив ввечері в середу, 24 липня, прессекретар Міністерства закордонних справ Білорусі Анатолій Глаз, дипломат перебуває у важкому стані в лікарні, передає Інтерфакс-Захід”

“Радник білоруського посольства при поверненні додому отримав вогнепальні поранення. Нині перебуває у важкому стані в лікувальному закладі в Туреччині”, – сказав Глаз.

За попередньою інформацією, в білоруського дипломата стріляв психічно неврівноважений колишній військовослужбовець.

Представник МЗС також повідомив, що поранений білоруський дипломат отримує всю необхідну допомогу.

Раніше турецькі ЗМІ повідомляли, що радник-посланник посольства Білорусі в Туреччині Олександр Поганшев отримав важкі кульові поранення, коли в нього двічі вистрілив його сусід, громадянин Туреччини.

Постріли пролунали, коли Поганшев гуляв з сином на вулиці в Анкарі. Про причини інциденту не повідомляли.

Дипломата помістили в палату інтенсивної терапії.

Чоловік, який вистрілив у Поганшева – колишній військовий, після нападу він наклав на себе руки, повідомили турецькі ЗМІ.

Читайте також:
У Туреччині затримали двох росіянок із “червоного списку” Інтерполу за зв’язки з ІДІЛ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна