Другий обстріл з початку “перемир’я”: поранено бійця ООС

 

Із початку доби четверга, 25 липня, окупаційні війська на Донбасі один раз порушили режим “тиші” – вдруге з початку “хлібного перемир’я”.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру штабу Об’єднаних сил.

“Від початку поточної доби Збройні Сили України дотримувалися сталого режиму припинення вогню, тоді як збройні формування Російської Федерації та її найманці порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї…
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок – “Н”) противник здійснив обстріл позицій Об’єднаних сил неподалік Причепилівки з напрямку Жолобка – з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета”, – сказано в повідомленні.

У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець ОС отримав поранення.

У пресцентрі нагадали, що за минулу добу обстрілів позицій Об’єднаних сил не зафіксовано.

Як інформувала “Новинарня“, на виконання рішення, ухваленого в Мінську під час засідання Тристоронньої контактної групи, з 00 годин 01 хвилин за київським часом 21 липня 2019 року вздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях встановлюється “режим тиші”, що передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння.

Разом з тим, протягом 21 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці один раз порушили режим припинення вогню. Крім того, на вибуховому пристрої підірвалися двоє українських військовослужбовців.

Читайте також:
У Дніпрі за мусульманським звичаєм поховали десантника Семена Румігіна, полеглого під Щастям

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна