На Донеччині кандидат віддав агітаційні матеріали з брезенту для укріплення бліндажів

 

Новгородський селищний голова міста Торецьк Донецької області Микола Ленко після виборів, у яких брав участь як кандидат в народні депутати, передав непотрібні агітаційні матеріали армії.

Про це у вівторок, 23 липня, передає “Радіо Свобода”.

Зазначається, що банери зроблені з брезенту, по краях мають спеціальні отвори для кріплення. Військовим такі банери можуть стати в нагоді при облаштуванні укріплень та тимчасових споруд.

“Це ніби й непотрібні банери, але вони добре допомагають від дощу як накриття у бліндажах, бійницях, аби армійці могли спокійно воювати”, – каже військовий з позивним “Беха”.

Зворотній бік банера має білий колір, що також можна використовувати для камуфлювання військових позицій та техніки взимку.

“Якби кожен кандидат привіз непотрібні агітаційні матеріали військовослужбовцям, то їх би вистачило на всю лінії зіткнення, аби захистити наших військовослужбовців від вітру, дощу чи снігу”, – резюмує Микола Ленко.

Читайте також:
Млин на “нулі”. Мешканці Новгородського рятують унікальну німецьку споруду біля лінії фронту

Нью-Йорк, з якого видно Горлівку. Німецьке селище в “сірій зоні” показує себе і свою історію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна