Співачка-втікачка у РФ Повалій анонсувала концерт у Києві

 

Співачка Таїсія Повалій, яка з початку Революції гідності 2014 року в Україні не виступала і концерти давала в Росії, має намір показати своє шоу у Києві.

Це може бути перший концерт артистки в Києві за останні п’ять років. Про намір зібрати прихильників у палаці “Україна” Повалій у вівторок, 23 липня, заявила на сторінці в Instagram.

“Любі мої друзі! Запрошую вас на свiй ювiлейний концерт у Києві, що відбудеться 10 грудня в національному палаці “Україна”. Це буде зустрiч особлива, зустрiч, на якiй я розповiм, що вiдчувала, до чого йшла останні роки і що здобула!” – написала співачка.

10 грудня Повалій виповниться 55 років. Саме до цього ювілею виконавиця хоче відіграти концерт в українській столиці. У продажу вже з’явилися квитки на концерт, вартість яких становить від 390 до 2990 грн.

Відзначимо, що Таїсія Повалій 2012 року балотувалася до Верховної Ради другим номером “Партії регіонів”. Коли у лютому 2014 року в Україні сталася Революція гідності, Повалій їздила до Росії з концертами, виступала на концерті в Кремлі, а потім привітала кримчан на святкуванні Дня Незалежності Росії в Ялті. У травні 2014 року два десятки регіоналів на чолі з Олійником і Повалій покинули лави ПР.

Повалій вийшла зі складу фракції “Партії регіонів”, восени того ж року її повноваження народного депутата були припинені, співачка фактично пішла з політики і поїхала до Росії.

Як інформувала “Новинарня“, у 2018 році Софія Ротару скасувала всі концерти в РФ через воєнний стан в Україні.

Читайте також:
Про тітушок на концерті Зіброва, або Хитросплетіння долі спонсора “ЛНР” Струка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна