Харківщина: до Ради не потрапляють брати Добкіни

 

За результатами обробки 100% протоколів у одномандатному окрузі №178 на Харківщині кандидат від “Опозиційного блоку” Дмитро Добкін, молодший брат ексгубернатора Харківської області, народного депутата Михайла Добкіна, програв вибори у ВР.

Про це повідомляють на сайті ЦВК.

За підсумками опрацювання 100% протоколів на одномандатному виборчому окрузі №178 в Харківській області (м. Первомайський, Первомайський район, Балаклейський, Барвенківський, Близнюківський райони), за кандидата від партії “Слуга народу” Олександра Літвинова проголосували 31,59% (20,7 тисяч виборців); на другому місці — самовисуванець Анатолій Русецький — 29,58% (19,3 тис. виборців); на третьому місці — кандидат від партії “Опозиційний блок”, нардеп Дмитро Добкін — 16,20% (10,6 тис. виборців).

Щодо Михайла Добкіна, то він програв, адже партія “Опозиційний блок”, у списку якої він займав 13 місце, набрала всього 3,2% голосів.

Як повідомляла “Новинарня“, у неділю, 21 липня, в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. За результатами Національного екзитполу, до Верховної Ради проходять п’ять політичних партій: “Слуга народу” (42,2% голосів), “Опозиційна платформа – За життя” (11,4%), “Європейська солідарність” (8,8%), “Батьківщина” (7,4%) та “Голос” (6,5%).

Читайте також:
ЦВК опрацювала понад 92% протоколів: “Батьківщина” випереджає “ЄС”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна