ЦВК порахувала 100% протоколів із закордонних дільниць, лідирує “Європейська солідарність”

 

За результатами опрацювання 100% електронних протоколів голосування на закордонних виборчих дільницях лідирує партія “Європейська солідарність”.

Такі дані у понеділок, 22 липня, оприлюднили на сайті ЦВК.

За інформацією, партія “Європейська солідарність” набрала 29,55% голосів виборців за кордоном, “Слуга народу” — 28,13%, “Голос” — 19,67%.

За ними йде партія Шарія з показником 4,41%. У ВО “Свобода” трохи менший результат — 4,25%, а “Опозиційна платформа — За життя” набирає 3,6% голосів. Партія “Батьківщина” з показником 2,01% на восьмому місці.

Як повідомляла “Новинарня“, у неділю, 21 липня, в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. За результатами Національного екзитполу, до Верховної Ради проходять п’ять політичних партій: “Слуга народу” (42,2% голосів), “Опозиційна платформа – За життя” (11,4%), “Європейська солідарність” (8,8%), “Батьківщина” (7,4%) та “Голос” (6,5%).

Читайте також:
ЦВК опрацювала понад 40% протоколів: до Ради проходять 5 партій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна